Ο καιρός στο Ανατολικό

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πολιτιστικό διήμερο στο Ανατολικό

Δελτίο τύπου
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ
« Η ΑΝΑΤΟΛΗ»

     Με επιτυχία διεξήχθησαν οι διήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογός μας, σε συνεργασία με τον Δήμο και το Τοπικό Συμβούλιο Ανατολικού, στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2010 με αφορμή τον εορτασμό του Εξωκλησιού των 12 Αποστόλων και του Παρεκκλησιού των Αγίων Αναργύρων, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου του χωριού.
     Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε την πρώτη μέρα μουσική βραδιά με τους Ματθαίο και Κώστα Τσαχουρίδη και την Πέλα Νικολαϊδου οι οποίοι άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους πολυπληθείς θαυμαστές τους παρασύροντας τους σε ένα γλέντι μέχρι πρωίας.
     Την δεύτερη και τελευταία μέρα των εκδηλώσεων έγινε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά συγκροτήματα ενώ η προγραμματισμένη Ποντιακή και λαϊκή βραδιά που είχε οργανωθεί με τους συγχωριανούς μας καλλιτέχνες Γιάννη και Περικλή Κοσκερίδη, τον Στάθη Παυλίδη και την ορχήστρα του Χρήστου Βύρλιου δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω βροχόπτωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος παρά την ξαφνική εξέλιξη του καιρού έμεινε αρκετή ώρα περιμένοντας να συνεχιστεί η βραδιά.
     Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές μας, τους χορηγούς μας και φυσικά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις μας.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: