Ο καιρός στο Ανατολικό

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιοι για τις εκλογές

Το Ανατολικό στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη, συμμετέχει με τους (αλφαβητικά):

Α. Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι:
1. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θωμά, υποψήφιος στην τοπική Κοινότητα Ανατολικού ως τοπικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Λ. Λωτίδη, με επίσημη στήριξη από το Πα.Σο.Κ.)
2. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου, υποψήφιος στην τοπική Κοινότητα Ανατολικού ως τοπικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με υποψήφια δήμαρχο την Π. Βρυζίδου, με καμία επίσημη στήριξη)
3. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παύλου, υποψήφιος στην τοπική Κοινότητα Ανατολικού ως τοπικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Γρ. Τσιούμαρη, με επίσημη στήριξη από την Ν.Δ.)
4. ΠΡΑΣΣΑΚΟΥ-ΣΟΥΜΕΛΙΔΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ (ΣΟΝΙΑ) του Νικολάου, υποψήφιος στην τοπική Κοινότητα Ανατολικού ως τοπικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Λ. Λωτίδη, με επίσημη στήριξη από το Πα.Σο.Κ.)
5. ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Γρηγορίου, υποψήφιος στην τοπική Κοινότητα Ανατολικού ως τοπικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Λ. Λωτίδη, με επίσημη στήριξη από το Πα.Σο.Κ.)
6. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ιωάννη, υποψήφιος στην τοπική Κοινότητα Ανατολικού ως τοπικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με υποψήφια δήμαρχο την Π. Βρυζίδου, με καμία επίσημη στήριξη)
7. ΤΣΙΧΑΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Νικολάου, υποψήφια στην τοπική Κοινότητα Ανατολικού ως τοπικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Λ. Λωτίδη, με επίσημη στήριξη από το Πα.Σο.Κ.)

Β. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Παύλου, υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Πτολεμαϊδας ως δημοτικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Γρ. Τσιούμαρη, με επίσημη στήριξη από την Ν.Δ.)
2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του Κυριάκου, υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Πτολεμαϊδας ως δημοτικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ με υποψήφια δήμαρχο τον Β. Στεργίου, με επίσημη στήριξη από το Κ.Κ.Ε.)
3. ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ του Πολυχρόνη, υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Πτολεμαϊδας ως δημοτικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Λ. Λωτίδη, με επίσημη στήριξη από το Πα.Σο.Κ.)
4. ΣΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου, υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Πτολεμαϊδας ως δημοτικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Γρ. Τσιούμαρη, με επίσημη στήριξη από την Ν.Δ.)
5. ΣΥΜΕΩΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σπύρου, υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Πτολεμαϊδας ως δημοτικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με υποψήφια δήμαρχο την Π. Βρυζίδου, με καμία επίσημη στήριξη)

Γ. Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:
1. ΚΑΠΕΤΟΥΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Χρήστου, υποψήφια στην περιφεριακή διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας ως περιφερειακός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γ. Δακή, με επίσημη στήριξη από την Ν.Δ.)
2. ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Γεωργίου, υποψήφιος στην περιφεριακή διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας ως περιφερειακός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΑΡΧΗ … ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ι. Παπαϊορδανίδη, με επίσημη στήριξη από το Πα.Σο.Κ.)

Δ. Υποψήφιοι εκτός του νομού:
1. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Δαμιανού, υποψήφιος υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης ως δημοτικός σύμβουλος, (με τον συνδυασμό ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Νικ. Μπάτο με επίσημη στήριξη από το Πα.Σο.Κ.)

Σε ΟΛΟΥΣ ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: